• Verlenging samenwerking Kosterman en Janssen

 • Juliana en Wijchenaren Kosterman (Zo-1) en Janssen (Za-1) continueren samenwerking

  Vlak voor het einde van het jaar is er positief nieuws te melden vanaf sportpark De Broeklanden! Juliana heeft de samenwerking met zowel Ton Kosterman (Zondag 1) als Rob Janssen (Zaterdag 1) met 1 seizoen verlengd.

  Ton Kosterman
  Ton Kosterman is bezig aan zijn 1e seizoen bij onze vereniging en hier komt dus tenminste nog 1 seizoen bij. De samenwerking bevalt beide partijen goed. Het elftal heeft zich snel een nieuwe speelstijl eigen gemaakt en bezet momenteel een zeer verdienstelijke 3e plaats in de hoofdklasse B. Loek Heijnen: “Het stilleggen van de competitie is natuurlijk opnieuw een flinke tegenvaller, maar toen wij onze blik op de toekomst richtten was het voor ons snel duidelijk dat we deze graag met Ton ingaan. Ons uitgangspunt is dat we het liefst meerdere seizoenen samenwerken en niet elk jaar een ander gezicht voor de groep hebben staan.” Een belangrijke graadmeter is de wijze waarop spelers en staf met elkaar samenwerken. Dit gaat naar volle tevredenheid.
  Snel was duidelijk dat Ton met dezelfde positieve blik terugkijkt op zijn 1e halve seizoen bij onze vereniging. De, zeker in deze tijd, spreekwoordelijke handdruk kon dan ook snel gegeven worden.
  We kijken uit naar de 2e seizoenshelft en gaan met elkaar werken aan de samenstelling van de staf en selectie voor seizoen 2022-2023.

  Rob Janssen
  Blij zijn wij ook met het feit dat Rob Janssen volgend seizoen op gaat voor zijn 3e jaar als hoofdtrainer van ons zaterdag 1 elftal. Een blik op de ranglijst leert dat Rob en het elftal op koers liggen voor de gewenste promotie naar de 3e klasse. Maar belangrijker nog is dat onder leiding van Rob, voormalig jeugdtrainer bij Juliana, er inmiddels een grote groep spelers uit de eigen opleiding de stap naar de selectie van zaterdag 1 heeft gemaakt. Daarmee is een belangrijke doelstelling bereikt en dit mist zijn uitwerking ook op sportief vlak niet.
  Er was simpelweg ook geen reden om niet met elkaar verder te gaan, aldus Loek Heijnen. Al jaren draait het team mee in de top van de competitie, maar elke keer werd net naast promotie gegrepen. De uitgangspositie die zij dit seizoen voor zichzelf gecreëerd hebben is natuurlijk prachtig. Ik hoop ook echt dat spelers en staf de kans krijgen om het lopende seizoen af te ronden.
  Enigszins met samengeknepen billen wachten we het verdere verloop van de competitie af. Wanneer het zo ver is, zijn Rob en het elftal er ongetwijfeld klaar voor! Niet alleen om hun goede prestaties voort te zetten, maar ook om de positieve uitstraling en aantrekkingskracht van het elftal binnen de vereniging verder uit te bouwen.

  Sportieve groet,
  Het bestuur