• Verslag van de Grote Juliana Dag

  • Op 15 mei 2022 jl. is de traditionele Grote Juliana Dag weer gehouden. Traditioneel op de dag van de laatste thuiswedstrijd van het zo-1 elftal, nu een weekje eerder omdat er later in de maand nog veel andere activiteiten zijn. Op deze dag wordt er altijd afscheid genomen van de vertrekkende 1e eltalspelers/staf en wordt de Frans Thijssen bokaal overhandigd aan de speler van het jaar.

    Speler van het jaar 2021-2022 is geworden: aanvoerder Jeroen Meijers

    Er is gekozen voor een speler die al jaren erg belangrijk is voor het team, uit betrouwbare bron is vernomen dat hij de meeste speelminuten heeft gemaakt aller tijden en alleen daarom al een plekje op het bord verdiend. Hij is een vaste kracht in het team, belangrijk tijdens de wedstrijden als motivator en coach. Hij inspireert door zijn altijd aanwezige vechtlust, wat voor dit jaar extra belangrijk is geweest door de krappe selectie. Hij heeft van de huidige selectie de meeste doelpunten gemaakt. Hij is altijd aanwezig, bij elke training, bij elke wedstrijd, is nooit geblessseerd. 

    Er werd afscheid genomen van teammanager Jordi Barsch en spelers Paul Diesel en Lars Peters. Een bijzonder afscheid was er voor Rick van Beijnen. Hij werd 16 jaar geleden door scout Frank Duijghuizen naar Juliana gehaald en speelde al die tijd in het 1e elftal. Hij kreeg van de vrienden van Juliana een shirt met daarop de handtekeningen van alle trainers van het 1e elftal die hij in die tijd heeft gehad. Wij wensen hem veel succes bij DVOL waar hij in een vriendenteam gaat spelen.

    Onze fotograaf Matthee Moons heeft weer mooie foto's gemaakt van alle feestelijkheden, die zijn in onze fotogalerij te bewonderen.