• Bijna zomerstop voor Voetbal Plus team

  Op 12 juni jl heeft Remko afscheid genomen van zijn voetbal Plus team. Zijn drukke werkzaamheden maken het moeilijk om dit wekelijks te kunnen blijven doen. We zijn hem zeer dankbaar voor de manier waarop hij het team gestalte heeft gegeven en zijn nu op zoek naar een nieuwe trainer voor het team. De andere begeleiders, vlnr naast Remko: Carolien, Renske en Elske (en niet op de foto Eef)  blijven enthousiast trainen met de jongens en meisjes van het Plus team. Helemaal rechts coördinator Sonja Kat, het aanspreekpunt voor (nieuwe) leden van het team.

 • VoetbalPlus staat voor voetballen in een speciaal team met nét dat stukje extra aandacht. In beweging zijn en samen plezier beleven door met elkaar te voetballen. En dat speciaal voor jongeren en volwassenen met een beperking (bijvoorbeeld een lichamelijke beperking, een vorm van autisme of een verstandelijke beperking).

  Onder begeleiding van hoofdtrainer Remko Bicentini (die ook bondscoach van Curacao is) wordt er op de dinsdag van 17.30-18.30 uur getraind. Geïnteresseerde kandidaten kunnen voor meer informatie contact opnemen met coördinator Sonja Kat door een mail te sturen naar: voetbalplusjuliana@hotmail.com. Om voor de eerste training op dinsdag 23 januari 2018 in aanmerking te komen dient de aanmelding voor 16 januari binnen te zijn. Later aansluiten bij VoetbalPlus is uiteraard geen probleem.
  "sv Juliana'31: meer dan voetbal!"

  Zie ook de artikelen in de Gelderlander van 15-12-2017 en 24-01-2018

  Download Flyer

rfwbs-slide