• Voortgang invulling posities Jeugdopleiding 2019-2020

  Hoewel het huidige seizoen nog ruim 3 maanden duurt, worden achter de schermen alweer volop voorbereidingen getroffen voor het nieuwe seizoen.

  Vanuit haar beleid werkt sv Juliana’31 toe naar een situatie waarin teams die op A-categorie-niveau uitkomen gefaciliteerd worden met een gediplomeerde trainer. In januari zijn we gestart met een pilot rondom de clustertrainingen. Alle JO11 en JO12 teams krijgen nu wekelijks een clustertraining, waarbij een gediplomeerde (cluster)trainer de training inhoudelijk voorbereidt en coördineert (vanuit de spelprincipes van sv Juliana’31). In teamverband en met hun eigen trainer werken deze teams deze training vervolgens af. Deze trainers worden begeleid en gecoacht door een Hoofdopleidingen. Binnen sv Juliana’31 hebben we een Hoofdopleidingen voor zowel de pupillen als de junioren.

  Nu de eerste contouren zichtbaar worden, geven wij graag inzicht in de stand van zaken. Zeker nog niet alle posities zijn ingevuld, maar hier wordt nog hard aan gewerkt.


  Hoofd Opleidingen junioren:
  Met ingang van seizoen 2019-2020 zal Danny Caelen de rol invullen van Hoofdopleidingen Junioren. Danny is een nieuw gezicht binnen de vereniging. In de verkennende gesprekken hebben we Danny leren kennen als echte voetballiefhebber met een natuurlijke passie voor het opleiden van spelers en trainers. Danny heeft ruime ervaring in de rol van HO en staat te popelen om zijn kennis en kunde in te brengen binnen sv Juliana’31. Samen met Henry Jansen (HO pupillen) zijn zij de drijvende krachten van de (voetbal)opleiding van sv Juliana’31. Danny stelt zich kort voor:

  Mijn naam is Danny Caelen 38 jaar jong en woonachtig te Venray. Samen met mijn vrouw Peggy heb ik 2 kids van 13 en 11, Jesse en Yzanne. Ook in het dagelijks leven ben ik bedrijfsmatig bezig met sport. Ook voor de fun ben ik met voetbal bezig. Met een aantal vrienden heb ik een eigen zaalvoetbalvereniging in het Venrayse, FC Coronaas waar ik zelf in het 2de speel en onderdeel ben van het bestuur van de club.
  De afgelopen 5 seizoenen ben ik actief mogen zijn bij Sportclub Irene waarvan de laatste 4 seizoenen als Hoofd jeugdopleiding. Daarvoor ben ik 17 jaar actief geweest als trainer. Ik heb zowel mijn trainersdiploma's als mijn diploma's als Hoofd Jeugdopleiding.

  Voetbal is mijn passie, voetbal is de mooiste bijzaak van het leven zeg ik altijd. Vanaf seizoen 2019/2020 mag ik de rol van Hoofd jeugdopleiding bij sv Juliana'31 gaan vervullen en dan met name de verantwoordelijkheid voor de prestatieve teams in de bovenbouw. Daarnaast wil ik vooral graag onderdeel worden van de hele jeugdopleiding om samen met iedereen de club positief te bewegen naar een nog succesvollere ontwikkeling voor de spelers en trainers van sv Juliana'31.
  Vanaf april/mei zal ik langzaam gaan beginnen met het nog meer verdiepen in sv Juliana'31 en vandaar uit dan al kennis te maken met zo veel als mogelijk mensen binnen deze mooie vereniging. Ik kijk er naar uit, tot snel!
  w.g. Danny

  JO19-1:
  Chris Saedt zal in het seizoen 2019-2020 ons JO19-1 elftal trainen en coachen. Chris is enkele jaren geleden bij sv Juliana'31 begonnen als trainer van de JO13-1. Daarna had hij enkele seizoen de JO15-1 onder zijn hoede. In het huidige seizoen combineert Chris het trainerschap van de JO15-1 met zijn Opleiding UEFA B (TCII), die hij dit seizoen verwacht af te ronden. Ook is hij in januari als clustertrainer gestart voor de JO11 en JO12 teams. We zijn trots en blij dat we met Chris een ambitieuze en talentvolle trainer in huis hebben die we de verantwoordelijkheid durven te geven voor ons hoogst spelende jeugdelftal!

  JO17-1:
  Rob Janssen zal, net als in het huidige seizoen, ook volgend seizoen de JO17-1 trainen en coachen. Rob is sinds het huidige seizoen nieuw bij de vereniging en heeft buitengewoon snel zijn weg gevonden binnen sv Juliana’31. Zijn grote betrokkenheid bij verenigingsactiviteiten, ook buiten de JO17-1 om, zorgen er ook voor dat hij een veel en graag geziene persoon is op de Broeklanden.

  Zijn functioneren als trainer/coach van de JO17-1 en samenwerking binnen de club zijn naar tevredenheid. Onder het mom van ‘iets dat goed is, hoef je niet te veranderen’, zijn wij dan ook erg tevreden met het verlengen van de samenwerking met Rob.

  JO17-2:
  Nader te bepalen

  JO15-1:
  Nader te bepalen

  JO15-2:
  Dayne Koopman zal, net als in het huidige seizoen, ook komend seizoen verantwoordelijk zijn voor de JO15-2. In zijn eerste seizoen als trainer bij Juliana heeft Dayne zich laten zien als een fanatieke en ambitieuze trainer. Wij zijn dan ook blij dat Dayne niet alleen in het seizoen 2019-2020 weer de JO15-2 wil gaan trainen en coachen, maar ook zal starten met zijn trainerscursus UEFA-C (TCIII).

  Hoofdopleiding pupillen:
  Henry Jansen continueert ook komend seizoen zijn rol als Hoofdopleidingen pupillen (voorheen Technisch Jeugd Coördinator pupillen). Een nadere introductie van Henry is eigenlijk overbodig. We mogen ons als vereniging gelukkig prijzen dat we weer kunnen terugvallen op de jarenlange kennis en ervaring van Henry.

  JO13-1:
  Bjarne Beelen volgt komend seizoen Bas Prudon op als trainer-coach van de JO13-1. Zowel Bjarne als Bas hebben al een behoorlijke staat van dienst bij onze jeugd opgebouwd. Bas kiest ervoor om buiten onze club ervaring op te gaan doen en kan terugkijken op een leuke een leerzame periode bij sv Juliana’31. In de persoon van Bjarne krijgt de JO13-1 een getalenteerde en zeer toegewijde opvolger. We bedanken Bas alvast voor de jaren bij sv Juliana’31 en wensen Bjarne veel plezier en succes bij zijn nieuwe uitdaging.

  JO12-1:
  We kunnen met genoegen de "come-back" melden van Marco Jacobs. De wat oudere Julianaleden zullen hem zeker nog kennen. Marco is in het verleden coach geweest van onze toenmalige D1, een zeer talentvolle lichting waarvan de meeste spelers nu in eerste elftallen in de regio spelen. Eén speler die onder Marco getraind heeft speelt nu zelfs in de Serie A in Italië: Bram Nuytinck kwam via sv Juliana'31 D1, NEC en Anderlecht terecht bij Udinese waar hij een basisplaats in de verdediging heeft. Marco heeft een lange staat van dienst en trainde ondermeer Juliana 1, Blauw Wit 1, Astrantia 1 en Overasseltse Boys 1. Marco gaat dus de JO12-1 trainen en coachen, maar ook  gaat hij zijn kennis en ervaring gebruiken om onze jonge pupillentrainers te begeleiden. Welkom terug bij sv Juliana’31!

  JO11-1:
  Nader te bepalen

  JO10-1:
  Nader te bepalen

  Clustertrainers:
  Nader te bepalen