• Juliana Old Stars spelen Walking Football

   

  SV Juliana’31 WF OldStars

  Walking Football Juliana’31 Oldstars  is gestart in januari 2018. De leden delen één gezamenlijke interesse en hobby. Voetbal! De leeftijd van de leden varieert van eind  50 tot begin 80 jaar. Zij willen om allerlei redenen geen veteranenvoetbal spelen, maar alleen toekijken bij het spel vinden zij niet voldoende. Zij zijn nog fit genoeg om heerlijk tegen een bal te trappen en echte wedstrijdjes te spelen. De aangepaste regels walking football bieden de mogelijkheid om veilig te voetballen.
  De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat de regel  ‘wandelvoetbal’ ons te zeer beperkt in het spel.
  Tijdens de trainingen laten we deze regel een beetje los. Het komt onze beweeglijkheid, conditie en met name ons spelplezier ten goede.
  De training vindt iedere dinsdag- en dondermorgen plaats. We beginnen met koffie in het clubhuis en eindigen met de derde helft. Inmiddels zijn er al meer dan 30 deelnemers.

  Ook interesse ?  Kom gerust langs op een van de ochtenden.

   

  Activiteiten:
  Iedere week vullen we tegen inleg de voetbalpoule in. De spaarpot die zo ontstaat gebruiken we om activiteiten (deels) te bekostigen.
  Er worden vriendschappelijke wedstrijdjes georganiseerd tegen teams uit de omgeving of verder weg. We nemen deel aan één daags toernooien in binnen- en buitenland.
  De oprichtingsdatum in januari wordt met een gezamenlijk etentje gevierd.
  Rond de jaarwisseling zorgt één van de leden voor een maaltijd ‘erwtensoep’, een ander regelt oliebollen. Het seizoen wordt afgesloten met een barbecue.
  En … we verwachten in april 2023 het toernooi om de Frans Thijssen Trophy te laten plaatsvinden.
  Het toernooi was gepland en georganiseerd  in april 2020, maar door de coronacrisis moest het drie jaar worden uitgesteld.
  Een aantal leden verleent hand- en spandiensten bij het opzetten en afbreken van de 4-daagsecamping op het sportterrein;  zo ook bij de jaarlijkse rommelmarkt.
  Een aantal leden heeft het certificaat  begeleider Walking Football niveau 1 behaald en jaarlijks worden er reanimatie cursussen gevolgd.

   

  Toernooiresultaten:
  De eerste plaats werd behaald op het toernooi van:
  Sv. Houten op 5 oktober 2018
  WVW Weurt op 12 december 2018
  Oldstars Beuningen op 10 september 2019
  Schalke ‘04 Gelsenkirchen op 2 maart 2020. 
  Crossing Vissenaken Tienen België op 14 oktober 2021

  De tweede plaats op het toernooi:                                                                                                Grote Markt Supercup in Nijmegen op 5 juli 2019
  ESG Escharen op 17 september 2021

  De derde plaats op het toernooi van :
  Estria Escharen op 18 september 2018
  Sv. DVO Roosendaal tgv het 750-jarig bestaan van de stad op 10 oktober 2018.

rfwbs-slide