• Alle wedstrijden, trainingen en nevenactiviteiten worden vastgesteld door ons wedstrijdsecretariaat. Omdat wij zo'n grote club zijn met veel teams moet alles centraal geregeld worden. Dat betekent dat "wilde" activiteiten niet facilitair ondersteund worden en geen doorgang vinden.
  Competitie- en bekerwedstrijden
  De KNVB plant alle officiële wedstrijden, die áltijd door moeten gaan. Bij hoge uitzondering kunnen wedstrijden verplaatst worden. Dit moet dan wel minimaal 10 dagen van tevoren met een goede reden bij het wedstrijdsecretariaat aangevraagd worden. Bij een tekort aan spelers dienen spelers uit onderliggende teams te worden geleend.
  Oefenwedstrijden
  In de voorbereiding op het seizoen worden de bekerwedstrijden tevens aangemerkt als oefenwedstrijden. Teams die meer oefenwedstrijden willen spelen, dienen dit minimaal 10 dagen van tevoren aan te vragen bij het wedstrijdsecretariaat. Uitwedstrijden mogen met de tegenstander zelf geregeld worden, maar de wedstrijd moet daarna wel even bij het wedstrijdsecretariaat gemeld worden.
  Wedstrijdprogramma
  Bij alle wedstrijden worden velden en kleedkamers toegewezen, die je op onze informatieschermen in het clubhuis maar ook op de voetbal app kunt zien. Gebruik alleen de velden en kleedkamers die gepland zijn en maak de kleedkamers snel vrij en schoon voor het volgende team. Vergeet niet de sleutel weer in te leveren!
  Wedstrijdcoördinator
  Bij alle officiële wedstrijden is in de bestuurskamer een wedstrijdcoördinator/ gastheer aanwezig. Bij hem kun je nadere informatie krijgen en probleempjes melden.
  mDWF
  Alle wedstrijdformulieren, uitslagen, standen, programma etcetera worden via het Mobiel Digtaal Wedstrijd Formulier (MDWF) afgehandeld. Iedereen kan deze Wedstrijdzaken app dowloaden en installeren. Elke speler en teamfunctionaris heeft een eigen account en heeft op die manier ontzettend veel informatie tot zijn beschikking. Zelfs je eigen digitale spelerspas.

  mDWF downloaden

rfwbs-slide