• Wedstrijdwijzigingen door Internationaal Toernooi 26&27 mei

 • Dit jaar wordt op 26 en 27 mei op Sportpark De Broeklanden door ruim 60 internationale teams weer gestreden om de befaamde Juliana Malden Cup.  De eerste 2 edities in 2016 en 2017 waren zeer succesvol; vol spanning, plezier en prachtig weer.

  Direct na afloop van de editie van 2017 is door de Toernooien Commissie dan ook een verzoek gekomen om ook in 2018 weer een editie van dit INTERNATIONALE TOERNOOI te organiseren. Dit jaar heeft dit organisatorisch echter wat meer consequenties. De competitie is dit seizoen later begonnen en loopt langer door. Dit betekent dat het weekend van 26 & 27 mei officieel nog een regulier competitie weekend is.

  Het wedstrijdsecretariaat van sv Juliana’31 heeft daarom bergen werk verzet om alle THUISwedstrijden die gepland stonden op 26 & 27 mei te verplaatsen of om te zetten in een uitwedstrijd. Dit is inmiddels gelukt!

  Er zullen in het weekend van zaterdag 26 en zondag 27 mei dus GÉÉN(!) wedstrijden op Sportpark De Broeklanden afgewerkt worden.

  Wedstrijden staan nog wel gepland als zijnde een thuiswedstrijden, maar de locatie (= sportpark tegenstander) is wel aangepast. Let hier dus op!
  Voorafgaand aan dit weekend zal er vanuit het wedstrijdsecretariaat nog een reminder gestuurd worden naar alle teams die het betreft.