• Welkom op onze nieuwe website!

 • sv Juliana'31 leeft!
  Onze voetbalvereniging sv Juliana’31 mag dan al wel 86 jaren oud zijn, maar is nog wel zeer levendig als ‘oude dame’. Er gebeurt heel veel binnen onze club en ik wil u graag meenemen in recente ontwikkelingen en op komende??
  We maken al weer ruim een jaar gebruik van de ‘nieuwe’ Stoof en gezien de gezelligheid die er nog steeds hangt kunnen we concluderen dat de echte Juliana’31- sfeer is gebleven. Inmiddels zijn er 60 zonnepanelen bevestigd én is het dak van De Stoof na 37 jaar vervangen. Veld 5, ons eerste kunstgrasveld, zal komende zomer vervangen worden en al deze ontwikkelingen zijn noodzakelijk om ook in de toekomst te kunnen voetballen op Sportpark de Broeklanden.
  Zoals ook al in de Presentatiegids aangegeven, zijn cruciaal voor de dagelijkse gang van zaken bij de vereniging de vrijwilligers. Zoals recent al aangekondigd op de website stopt sv Juliana’31 met vrijwilligerswerk. Een grootse uitspraak die verwijst naar de term verenigingswerk. Verenigingswerk vraagt een andere mindset van onze leden. Wij zijn van mening dat wanneer ieder lid een aantal uur verenigingswerk verricht, dit het werk van de huidige verenigingswerkers ontlast en het voor iedereen leuk blijft. Uiteindelijk hebben we allemaal een gezamenlijk doel en dat is dat iedereen met plezier op elk niveau kan voetballen bij sv Juliana’31. We zijn al begonnen onder leiding van een actieve vrijwilligers commissie met het inplannen van mensen op bepaalde functies en zoals gebruikelijk, alle begin is moeilijk. Maar ik ben ervan overtuigd dat dit onze club verder gaat helpen met en bij alle noodzakelijke werkzaamheden.
  Eerder ook al gemeld in de Presentatiegids de wens om nieuwe doelgroepen binnen onze vereniging te halen en de gesprekken die we hierover hebben met Uniek Sporten. We nu al flink op weg Voetbal Plus, maar ook bv met Walking Football en verder op de site wordt u uitvoerig hierover geïnformeerd. De ondersteuning van enthousiaste mensen helpt ons hierbij enorm.
  Daarnaast zijn we aan het bekijken in welke mate een 1e zaterdag elftal geformeerd kan worden. Dit zou een mooie brug kunnen zijn voor spelers die uit de jeugd komen en waarvoor de stap naar het 1e zondag elftal nog te groot is. Overigens, we zijn wel volop bezig om onze jeugdopleiding daar waar mogelijk te verbeteren en dit heeft onlangs geleid naar een certificaat Lokale Jeugdopleiding vanuit de KNVB. Iets waar we als club enorm trots op zijn.
  Tot slot leest u dit nu op een totaal vernieuwde site. De website is het uithangbord van onze vereniging en een ‘mijn Juliana’ voor alle leden. Alle informatie over wedstrijden, uitslagen, standen en afgelastingen zijn daar eenvoudig te vinden. De website is gekoppeld aan Sportlink en daardoor super actueel.

  Kortom, zoals in de titel staat gemeld ‘sv Juliana’31 leeft’ en hier zijn we met z’n allen elke dag weer getuige van!