• Op 13 september speelt Juliana zo-1 zijn tweede competitiewedstrijd in de hoofdklasse B wederom thuis, nu tegen Meerssen om 14 uur. Deze wedstrijd zou eerst uit gespeeld worden maar door een brand is het clubhuis van Meerssen in de as gelegd. De uitwedstrijd wordt nu in februari 2021 gespeeld.

    I.v.m. de coronamaatregelen is het verplicht voor deze wedstrijd te registreren. We verzoeken iedereen die de wedstrijd wil bezoeken het registratieformulier te downloaden, in te vullen en uitgeprint mee te brengen. Als dit niet mogelijk is kan het ook ter plaatse nog worden ingevuld. Vanzelfsprekend geldt dat als u coronagerelateerde klachten heeft u thuis moet blijven. 

    Toegang voor leden is gratis op vertoon van de ledenpas, voor nieuwe leden is deze af te halen bij de kassa. 

    Door 2 tenten te plaatsen is het terras enorm vergroot waardoor het makkelijker wordt om de 1,5 m afstand te bewaren. In de rust zal koffie worden geschonken in de grote tent, ga a.u.b. niet het clubhuis in voor koffie. In het clubhuis en op het terras zijn zitplaatsen verplicht!

    We wensen iedereen heel veel plezier bij de wedstrijd en denk eraan houd 1,5 m afstand ook langs de lijn en op de tribune. De linten zijn er niet voor niets, bij een lint niet staan of zitten a.u.b. 

    Registratieformulier