• Zwaarbevochten overwinning

• Juliana 31 heeft de eerste drie punten in seizoen 2017/2018 binnen.
    De ploeg van trainer Remko Bicentini won vandaag met 2-3 van BVC'12. Makkelijk ging het echter niet voor sv Juliana"31. Met een lastig bespeelbaar veld door de droogte en een taaie tegenstander kregen de Maldenaren niets cadeau. Alle doelpunten van Juliana  kwamen uit een standaard situatie. Twee keer had Van Straaten het vizier op scherp, Hoogakker scoorde diep in blessure tijd de winnende.
    Trainer Remko Bicentini koos voor Wolsink op doel, achterin begon Kuypers als rechtsback, Diesel en Arnts centraal achterin en Peters stond linksback. Op het middenveld begonnen aanvoerder Meijers en Van Straaten controlerend, Bob Rossen nam de positie achter de spits in. Het aanvallende trio bestond tegen BVC uit Niland, De Jong en Hoogakker.

Achterstand
    Hoewel Juliana het eerste kwartier de controle had over de wedstrijd, werd het niet gevaarlijk. Kleine kans was er voor Stefan de Jong, die een lange pass van de goed spelende linksback Lars Peters met zijn teen raakte, maar niet genoeg richting kon geven. Na een half uur spelen wist BVC wel te scoren. Eerder kregen de Bekenaren al goede kansen maar stond doelman Wolsink in de weg, in de 37e minuut was het toch raak. Wesley van Merkestein omspeelde de verdediging van Juliana en schoot raak.
    Van Straaten
    In de tweede helft werd Juliana gevaarlijk via Bob Rossen, die zijn eigen kans creëerde maar de bal voorlangs schoot. Niet veel later was het wel raak voor Juliana. Uit een corner van Meijers kopte Daniël van Straaten raak. De bal leek bij de tweede paal weggewerkt te worden maar de assistent-scheidsrechter wees resoluut naar de middenlijn. Zes minuten later had Niland de 1-2 op zijn schoen, zijn inzet vloog echter over. Na 65 minuten spelen kreeg Juliana weer een corner. Wederom nam Meijers de corner en knikte Van Straaten raak.
    Winnende
    Uit het niets scoorde BVC even later de gelijkmaker. Keeper Wolsink dacht een hoge bal makkelijk te kunnen pakken maar werd uit balans gebracht door Rik Sebens, die vervolgens zelf de bal achter de doelman werkte. In de slotfase werd Juliana nog een aantal keer gevaarlijk, dit resulteerde in de winnende 2-3. Dit keer was het Niland die de vrije trap nam en Hoogakker wist te bereiken, de aanvaller zag zijn inzet achter doelman Joosten vallen.
    Drie punten
    Een lastige wedstrijd die dus onder het oog van vele Juliana- supporters winnend werd afgesloten. Volgende week zondag neemt Juliana het op tegen IFC uit Hendrik-Ido-Ambacht, aftrap op De Broeklanden is 14:00 uur.