• Lid worden van sv Juliana'31

  Bij de aanmelding geeft u automatisch toestemming voor jaarlijkse automatische incasso van de contributie en huur wedstrijdkleding en het gebruik van uw persoonsgegevens intern bij onze vereniging. Indien u in twee termijnen wilt betalen, dan svp aangeven onder "opmerkingen". Voor deelname aan Voetbal Plus of OldStars ook graag afzonderlijk vermelden.

 • Welkom bij sv Juliana '31!

  We zijn verheugd dat je interesse hebt om lid te worden van onze vereniging. Bij Juliana '31 verwelkomen we iedereen die onze Gedragscode respecteert, of je nu wilt deelnemen als speler op het veld of in de zaal, als vrijwilliger in verschillende functies zoals bestuurs- of commissielid, trainer, scheidsrechter, of gewoon als niet-spelend lid.

  Als lid van onze vereniging geniet je van verschillende rechten en voordelen. Spelende leden huren bijvoorbeeld een wedstrijdtenue van de club tegen een kleine vergoeding en alle leden profiteren van een 20% korting op voetbalartikelen via onze Webshop. In ruil verwachten we van elk lid een bijdrage in de vorm van verenigingswerk om de club goed te laten functioneren. Dit kan variëren van het trainen of begeleiden van een team tot het helpen in de bar of het vervullen van een andere functie binnen de club.

  Aanmelden bij sv Juliana '31 is eenvoudig. Vul het aanmeldformulier in (zie button ‘aanmelden’ hierboven) en stuur het op. Hiermee geef je meteen toestemming voor automatische incasso van contributie en kledinghuur en het gebruik van persoonsgegevens. Nadat je bent ingedeeld in een team (zie ook de pagina teamindelingen de KNVB je aanmelding heeft goedgekeurd, word je officieel verwelkomd als lid. We houden je op de hoogte van alle benodigde informatie.

  Als je je tijdens het voetbalseizoen aanmeldt, kan het zijn dat je tijdelijk op een wachtlijst komt te staan. Maar maak je geen zorgen, je hoeft dan nog geen contributie te betalen. Om teleurstelling te voorkomen, raden we aan om je voor 1 juni aan te melden.

  Via de voetbal.nl app kun je eenvoudig je persoonsgegevens wijzigen, mocht dat nodig zijn. En mocht je om welke reden dan ook besluiten om je af te melden, vergeet dan niet om dit voor 1 juni schriftelijk te doen bij de ledenadministratieEen lidmaatschap wordt altijd voor een heel jaar aangegaan. In gevallen van overmacht (blessure, verhuizing, studie) kan restitutie van contributie aangevraagd worden bij ons secretariaat.

  Nogmaals, welkom bij sv Juliana '31! We kijken ernaar uit om samen met jou een geweldig voetbalseizoen te beleven.

 • Contributie 2023-2024

  categorie contributie
  Senioren€ 230
  JO19-JO15€ 211.50
  JO13-JO8€ 191.50
  JO7-JO6€ 168
  niet-spelend€ 80
  lid met functie € 50
  KNVB-lid€ 10 *
  zaalper team
  trainingslid 50%
  * geen stemrecht
  excl. toeslag prestatie teams
  excl huur kleding
 • Contributie
  De contributie wordt voor elk seizoen automatisch geïncasseerd, de hoogte is afhankelijk van het soort lidmaatschap en wordt jaarlijks geïndexeerd. Leden van Walking Voetbal en Voetbal Plus trainen alleen en betalen 50% contributie (afhankelijk van hun leeftijd). Spelers van prestatieteams betalen een leeftijdsafhankelijke toeslag.

  Samen met de contributie wordt ook de huur van de kleding geïncasseerd. De incasso wordt jaarlijks in september gedaan, bij halfjaarlijkse betaling volgt een tweede betaling in februari. In overleg zijn ook andere betalingsperiodes mogelijk. Neem hiervoor contact op met de contributie-inning.

rfwbs-slide