• Lid worden van sv Juliana'31

  Bij de aanmelding geeft u automatisch toestemming voor jaarlijkse automatische incasso van de contributie en huur wedstrijdkleding en het gebruik van uw persoonsgegevens intern bij onze vereniging. Indien u in twee termijnen wilt betalen, dan svp aangeven onder "opmerkingen". Voor deelname aan Voetbal Plus of OldStars ook graag afzonderlijk vermelden.

 • Welkom
  Iedereen die zich houdt aan onze Gedragscode (normen en waarden) kan lid worden van onze vereniging. Dat kan als spelend lid op het veld of in de zaal maar ook als lid met functie (vrijwilliger), zoals bestuurs- of commissielid, leider, trainer, scheidsrechter en alle vrijwilligersfuncties, of als niet spelend lid. Als je als (assistent-) scheidsrechter gaat optreden of een andere wedstrijdfunctie uitvoert, moet je in ieder geval bondslid van de KNVB zijn maar je hoeft dan niet persé lid van sv Juliana ’31 te worden. Dat bondslidmaatschap kost slechts 11 euro per jaar.
  Als lid heb je bepaalde rechten en plichten. Zo huurt elk spelend lid een wedstrijdtenue van de club (15 euro per jaar) en krijgt hij/zij een lidmaatschapskaart waarmee je gratis toegang hebt tot alle thuiswedstrijden van Juliana Zo-1. Leden krijgen ook 20% korting op alle voetbalartikelen die via onze Webshop worden aangeschaft.
  Als tegenprestatie verwachten we dat elk lid een vorm van verenigingswerk verricht om de club goed te kunnen laten functioneren. Je kunt bijvoorbeeld een team gaan trainen of begeleiden, barmedewerker worden of wedstrijdcoördinator, scheidsrechter, assistent-scheidsrechter, commissielid etc. 

  Aanmelden
  Iedereen kan zich aanmelden als lid door het formulier in te vullen en te versturen (zie button bovenaan deze pagina). Bij aanmelding geef je tevens toestemming voor automatische incasso van de contributie en de kledinghuur en het gebruik van persoonsgegevens. Je bent dan nog niet direct lid. Je moet eerst ingedeeld worden in een team om te kunnen trainen en voetballen, zie hiervoor ook de pagina teamindeling. Als er plaats is, krijg je bericht bij welk team je bent ingedeeld en wordt je ook bij de KNVB aangemeld. Als de KNVB de aanmelding goedkeurt, word je speelgerechtigd, krijg je een wedstrijdtenue en ga je pas contributie betalen. Elk nieuw lid wordt door de ledenadministratie verwelkomd en van informatie voorzien.

  Wachtlijst
  Als je je tijdens het voetbalseizoen aanmeld, kan het voorkomen dat je niet direct ingedeeld kunt worden. Dan kom je tijdelijk op een wachtlijst maar hoef je nog geen contributie te betalen. Omdat de teamindelingen in juni bekend gemaakt wordt is het het best om je voor 1 juni aan te melden, als je later aanmeldt ben je niet zeker van een plaats in een team, zie de pagina teamindeling.

  Zelf je persoonsgegevens wijzigen
  Via de voetbal.nl app kun je voortaan zelf online je eigen persoonsgegevens wijzigen. Bijvoorbeeld als je verhuisd bent of een ander telefoonnummer of emailadres hebt. 

  Afmelden
  Je lidmaatschap en contributieverplichting lopen door, totdat je jezelf schriftelijk hebt afgemeld bij de ledenadministratie. Doe dit dan in ieder geval voor 1 juni. Een lidmaatschap wordt altijd voor een heel jaar aangegaan. In gevallen van overmacht (blessure, verhuizing, studie) kan restitutie van contributie aangevraagd worden bij ons secretariaat.

   

 • Contributie 2023-2024

  categorie contributie
  Senioren€ 230
  JO19-JO15€ 211.50
  JO13-JO8€ 191.50
  JO7-JO6€ 168
  niet-spelend€ 80
  lid met functie € 50
  KNVB-lid€ 10 *
  zaalper team
  trainingslid 50%
  * geen stemrecht
  excl. toeslag prestatie teams
  excl huur kleding
 • Contributie
  De contributie wordt voor elk seizoen automatisch geïncasseerd, de hoogte is afhankelijk van het soort lidmaatschap en wordt jaarlijks geïndexeerd. Leden van Walking Voetbal en Voetbal Plus trainen alleen en betalen 50% contributie (afhankelijk van hun leeftijd). Spelers van prestatieteams betalen een leeftijdsafhankelijke toeslag.

  Samen met de contributie wordt ook de huur van de kleding geïncasseerd. De incasso wordt jaarlijks in september gedaan, bij halfjaarlijkse betaling volgt een tweede betaling in februari. In overleg zijn ook andere betalingsperiodes mogelijk. Neem hiervoor contact op met de contributie-inning.

rfwbs-slide