• Op 22 november 2017 kreeg de jeugdopleiding van sv Juliana’31 uit handen van Peter van Amstel van de KNVB het predicaat ‘Lokale Jeugd Opleiding’ uitgereikt!
  Certificaat
  Hiermee behoren we tot het selecte gezelschap van slechts 36 amateurclubs met een lokaal gecertificeerde jeugdopleiding. Een prestatie en status waar we echt trots op mogen zijn.
  Top 200 (positie 42)
  Elk jaar wordt er door ‘De Voetbaltrainer’ een ranglijst opgesteld van het niveau van alle amateurverenigingen. Ook dit jaar scoort sv Juliana’31 daarin zeer behoorlijk met een verdienstelijke 42e positie. Het is echter niet alleen het niveau waarmee de jeugdopleiding van sv Juliana’31 zich onderscheid. Het niveau waar onze teams op uitkomen is in belangrijke mate een resultante van de organisatie die hier achter zit. Enerzijds zijn we hier zeker trots op, maar (nog) niet volledig tevreden.
  Traject
  Om onze jeugdopleiding verder te verbeteren hebben we in het najaar van 2017 een adviesgesprek gehad waarna we gestart zijn met het Kwaliteit & Performance programma van de KNVB. Op 27 september volgde een audit- gesprek, waarbij 65 aspecten van onze jeugdopleiding werden getoetst. Indien een club aan de strenge eisen van die toetsing voldoet, kan een jeugdopleiding een predicaat verdienen.
  Het doorlopen van het programma heeft niet alleen geresulteerd in het behalen van dit predicaat, het heeft ook een belangrijke bijdrage geleverd aan het verder verbeteren van de jeugdopleiding. Dit plan is samengevat in een vernieuwd Visie en Beleidsplan, wat specifiek is toegespitst op onze jeugdopleiding.

  Wij geloven dat ontwikkeling (sportief en sociaal) (ver)bindt. Ook in Malden heeft de jeugd de toekomst. Zowel op het veld als daarbuiten. Daarom zijn wij trots op onze certificering en zien wij de toekomst door een rood gele bril met vertrouwen tegemoet!

  Opleidingspyramide

  Audit- rapportage

rfwbs-slide